Kotikoulun Ystävänpäivä 14.2.2021 – ILMAINEN KIRJEPAPERI

Voimauttavassa kotikoulussa ystävänpäivää juhlitaan koko viikon. Jaamme laatimaamme ILMAISTA MATERIAALIA päivittäin. Ystävänpäivänä on ihana kirjoittaa ihan oikea kirje ystävälle. Kirjoita sinäkin kirje ja käytä tätä SUPER SULOISTA itse tehtyä ILMAISTA KIRJEPAPERIA, jonka voit ladata tästä alta.

Ystävänpäivää vietetään helmikuun 14. päivä. Tiesitkö, että Englannissa vastaavaa Valentinen päivää vietettiin jo 1500-luvulla. Tämän päivän vietto levisi Yhdysvaltoihin. Suomessa ystävänpäivää alettiin viettää vasta vuonna 1987 ja hieman eri muodossa. Meillä on tapana muistaa ystäviä, mutta monissa maissa ystävänpäivä on nimenomaan rakastavaisten juhla.     

ILMAISTA KIRJEPAPERIA YSTÄVÄNPÄIVÄKSI:                            

TEHTÄVÄ: Kotikoululainen kirjoittaa englanniksi kirjeitä ystävilleen englannin tunnilla kotikoulussa. Hän tutustuu myös englanninkielisiin ystävänpäivärunoihin ja ystävänpäivän historiaan ja perinteisiin alla olevan videon avulla.

 

 

Olisi ihana kuulla miten aiot viettää ystävänpäivää? Miten sinä muistat ystävää? Mitä ystävänpäiväideoita sinulla on kotikouluun? Olisi hauska jakaa ajatuksia kanssasi! 

 

Vastaa