Kotikoulun englanti – Tien kysyminen ja neuvominen ILMAISTA MATERIAALIA

Kotikoulun englannin tunnilla on harjoiteltu tällä viikolla paikan prepositioita, sijainnin kysymistä ja neuvomista. Tässä alla on hyviä ja motivoivia harjoitustehtäviä, joista kotikoululainen tykkäsi kovasti. ERITYISEN LAADUKAS on tämä alla ensimmäisenä oleva OPETUSVIDEO, jossa opitaan sijainnin neuvomista hauskojen dialogien, laulun ja rapin avulla. Opetusvideo on pedagogiikan ammattilaisten  tekemä, havainnollinen, selkeä ja mukaansa tempaava!

Opetusvideon jälkeen kotikoululainen opetteli paikan kysymiseen liittyviä fraaseja virtuaalisten flashcards-harjoituskorttien avulla, joita käännellessä hän painoi fraaseja mieleensä. Lopuksi hän teki kolmannesta linkistä löytyvän HAUSKAN kirjallisen harjoitusmonisteen. 

Sinäkin voit opiskella samojen ILMAISTEN oppimateriaalien avulla, joita käytettiin Voimauttavassa kotikoulussa. Ne löytyvät tästä alta:

SIJAINNIN KYSYMINEN JA NEUVOMINEN

  1. Opi DIALOGIEN ja LAULUJEN avulla sijainnin neuvomista
  2. Paikan kysyminen ja neuvominen-FLASHCARDS
  3. Paikan prepositiot ja suunnan neuvominen-HARJOITUSMONISTE

Tämän jälkeen improvisoimme koko perhe suullisia dialogeja erilaisista paikan neuvomistilanteista.

Tutustu tästä mitä muuta HAUSKAA olemme tehneet Voimauttavassa kotikoulussa englannin tunnilla:

Jäätelökioski draamaharjoitus OHJE ja HARJOITUSMONISTE ilmaiseksi

Englannin oppiminen on tosi hauskaa kotikoulussa. Meillä koko perhe on innolla mukana englannin opiskelussa kotikoulun arjessa. Mitä te olette opiskelleet englannin tunneilla kotikoulussa? 

 

Vastaa