Iloisia uutisia: 15 %:n ALENNUS kirjan ja ruusun päivän kunniaksi 30.4.2023 saakka

Meillä on nyt iloisia uutisia: ”Voimauttava kotiopettajaopas” on nyt 15 %:n alennuksessa kirjan ja ruusun päivän kunniaksi!

”Olen niin iloinen, että minulla on ollut tilaisuus kirjoittaa tämä kirja, että me kaikki voimme nyt saada tämän oppaan, joka on tehty varta vasten kotiopettajia ja kotikouluperheitä varten. Mikä onkaan niin ihanaa kuin se, että meillä on aina tämä opas täynnä tekniikoita, hyväksi koettuja käytänteitä ja viisautta, jolla kotikoulusta saa toimivan ja lapsia voimauttavan elämäntavan.” Näin kertoo Maaret Hildén, oppaan kirjoittaja, oppimismotivaation ja pedagogiikan ammattilainen, kotiopettaja ja äiti.

 

Panosta kotikouluusi ja hanki tämä opas kotikoululaisesi ja perheesi hyvinvoinnin takaamiseksi!

Tämä kirja on enemmän kuin opas. Se on täynnä toimivia keinoja ja tapoja, joilla kotiopettaja voi kasvattaa lapsestaan hyvinvoivan ja terveellä itsetunnolla varustetun aikuisen ja antaa eväitä myös tutkivan opettajan kohtaamiseen. Kyse on elämästä!

Tämä kotiopettajaopas antoi minulle itsevarmuutta ja taidot ottaa haltuun kotikoululaisen ohjaamisen.”

Suosittelen kotiopettajaopasta kaikille, myös kaikille muille vanhemmille. Olivatpa heidän lapsensa tavallisessa koulussa tai kotikoulussa, saa jokainen vanhempi tästä arvokkaita ja arjessa toimivia keinoja ja tapoja, joilla saa jatkuvuutta lasten voimauttamiseen. Paras opas mitä olen koskaan lukenut!”

 

Tämä on jokaisen kotiopettajan käsikirja, jota olemme pitkään kaivanneet. Nyt se on vihdoin täällä!

Kirjan ja ruusun päivän kunniaksi tarjoamme sinulle edun. Voit nyt hankkia ”Voimauttava kotiopettajaopas”-kirjan 15 % edullisemmin. Etu on voimassa huhtikuun loppuun saakka. Alennettu hinta on jo valmiina. Kirjan ovh 37,40 e ja alennettu hinta 31,79 e.

Pääset ostamaan kirjan alla olevasta linkistä:

 

https://payhip.com/b/PHUyo

 

 

 

Vastaa