Osta kauan kaivattu VOIMAUTTAVA KOTIOPETTAJAOPAS

Voimauttava kotiopettajaopas vastaa tehokkaasti käytännöstä nousevaan tarpeeseen, tarjoten selkeitä työkaluja, toimenpide-ehdotuksia, rohkaisevia tapauskertomuksia ja uusia, mullistavia menetelmiä lasten kasvattamiseksi voimautuneiksi ja terveiksi henkilöiksi, jotka nauttivat oppimisesta sekä iloitsevat itsestään ja elämästä kotikouluperheessä.

Voimauttava kotiopettajaopas on elämänmyönteinen, isämyönteinen, äitimyönteinen ja ennen kaikkea lapsimyönteinen.

Se toimii tukena vanhemmille, jotka toimivat kotiopettajina, koska se on rohkaiseva, täynnä toimivia työkaluja ja tosielämän esimerkkejä. Tämän kirjan avulla kotiopettaja saa rautaisen ymmärryksen kotikoululaisen hyvinvointiin johtavista tekijöistä ja pystyt luomaan mielekkään ja inspiroivan kotikouluarjen koko perheelle.

Oppaan kirjoittaja Maaret Hildén palauttaa katseemme lapsiin ja arvostuksen kotiopettajia kohtaan. Kotikouluelämä on koko perhettä voimauttava elämäntapa. Kotikouluelämä ei ole hetkeäkään ikävystyttävää, vakuuttaa neljän lapsen äiti ja kotiopettaja Maaret. Hän on seurannut aitiopaikalta, kotikouluperheiden vertaistuen antajana ja kotikouluopettajana, mikä toimii. Hän on Voimauttava kotikoulu-yhteisön perustaja, opetuskonsultti ja suosittu bloggaaja. Koulutukseltaan hän on kasvatusalan ammattilainen ja perehtynyt opiskelumotivaatioon.

Panosta kotikouluusi ja osta tämä ainutlaatuinen kotiopettajia varten laadittu opas. Se sopii käsikirjaksi kotiopettajille ja työkirjaksi kotiopettajien vertaisryhmälle. Pääset ostamaan kirjan alla olevasta osoitteesta:

https://payhip.com/b/PHUyo

 

Voimauttava kotikoulu toivottaa inspiroivia hetkiä kaikille kotiopettajille!

Panosta kotiopettajuuteesi ja rakenna hyvinvoiva ja toimiva kotikoulu tämän oppaan avulla!

 

 

 

2 Replies to “Osta kauan kaivattu VOIMAUTTAVA KOTIOPETTAJAOPAS”

  1. Hei, voiko tätä ostaa mobalpayllä. En millään halua laittaa tietojani korttikyselyihin ja paypalia minulla ei ole. Opas olisi mielenkiintoinen.

    1. Voimauttava kotikoulu says: Vastaa

      Kiitos mielenkiinnosta. Laitoin sinulle sähköpostia.

Vastaa