Tervetuloa seuraamaan blogia

Tervetuloa!

Sinä olet lapsesi ensimmäinen (ja kaikkein tärkein) opettaja! Koska rakastamme oppimista lastemme rinnalla, on tämä blogi  omistettu vanhemmille – äideille ja isille, jotka ovat jääneet kotiin lastensa kanssa ja vanhemmille, jotka käyvät työssä.

Tavoitteemme on esitellä sinulle elämäämme kotikoulussa, jakaa inspiroivia ideoita ja arvokkaita resursseja – varustamaan sinua matkallasi kotikoulupolulla. Toivomme, että voimme innostaa ja auttaa löytämään mielekkäämpiä ja tehokkaampia työtapoja ja resursseja kotikouluusi.

Kotikoulun opettajana maailma on sinun luokkahuoneesi. Tämän vuoksi kotikoululaiset ovatkin sosiaalisempia ja integroituvat paremmin yhteiskuntaan kuin tavallista koulua käyvät oppilaat. Tämä käy ilmi useista kansainvälisistä tutkimuksista.

Kotikoulun opettajana sinulla on rajattomat mahdollisuudet tarjota lapsellesi parasta; oppimisen iloa, motivoivaa ja merkityksellistä koulutusta sekä verkostoitumista erilaisiin yhteisöihin.

Mikä upeinta: sinä riität! Vanhempien ammatilla tai sosiaalisella asemalla ei ole mitään merkitystä lasten menestykseen kotikoulussa. Kaikki kotikoululaiset menestyvät paremmin kuin 86 % ikätovereistaan tavallisessa koulussa.

Voit lukea tästä lisää meistä.

Tule seuraamaan KOTIKOULUAMME

ja nappaa itsellesi parhaat ideat ja resurssit!

KLIKKAA alla olevista linkeistä ILMAISIA TULOSTETTAVIA RESURSSEJA käyttöösi: