GLOBAL GAME JAM -pelinkehitystapahtuma 31.1.-2.2.2020

 

MAHTAVA TILAISUUS KOTIKOULULAISILLE !

 

Global Game Jam on maailman suurin pelinkehitystapahtuma.

Game Jameilla sekoitetaan sopivassa suhteessa teknologiaa, terveyden ammattilaisia, graafikoita, pelinkehittäjiä ja muusikkoja sekä siellä neuvotaan ja tuetaan kaikkia pelinkehityksestä kiinnostuneita.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet eikä aikaisempaa osaamista vaadita. Sen sijaan mukaan tarvitaan iloista ja inspiroivaa mieltä. Tämä onkin loistava tilaisuus peleistä ja teknologiasta kiinnostuneelle kotikoululaisille ja hänen vanhemmilleen.

Game Jam –viikonlopun tavoitteena on keksiä uusia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä pelejä ja sovelluksia tai vain opetella uusia taitoja rennossa ympäristössä. Pelinkehittäjät harrastelijoista ammattilaisiin pyrkivät luomaan tiimeissä pelin alusta loppuun 48 tunnin aikana.

Jos pelien tekeminen on jo tuttua puuhaa, lisää haastetta saa yhdistämällä peliin tarjolla olevaa teknologiaa LeapMotion (liikesensori), eMotion Faros (lihasmittaus), Exerium-pelituoli, mBody (lihaksia mittaavat housut), Myo-armband, VR-laseja, FitBit aktiivisuusranneke, Kinect 2 –sensori, Beddit unisensori, Hololens ym.

 

ILMOITTAUTUMINEN

23. tammikuuta 2020 mennessä

osoitteessa http://www.finnishgamejam.com/2020

 

Tapahtuma järjestetään seitsemässä kaupungissa Suomessa. Tutustu tästä missä paikkakuntasi Game Jam -tapahtuma järjestetään:
http://finnishgamejam.eventbrite.com

Jos paikkakunnallasi ei järjestetä Global Game Jam-tapahtumaa, on sinulla mahdollisuus järjestää tapahtuma itse! Paikkahakemukset voi tehdä Global Game Jam-nettisivuilla 12. tammikuuta 2020 mennessä.

Lue lisää tapahtumasta englanniksi: http://www.globalgamejam.org

Vastaa