Lempikirjailijan esittely – Laura Ingalls Wilder

Featured Video Play Icon

Kotikoululainen teki esitelmän lempikirjailijasta Laura Ingalls Wilderista. Siitä tuli niin kiinnostava ja hauska, että päätimme jakaa sen tässä sinulle. sAAT TÄSTÄ HYVÄN ESIMERKIN KOTIKOULUN NÄYTTÖTEHTÄVÄSTÄ! NAPPAA PARHAAT VINKIT!

Kotikoulun äidinkielen ja kirjallisuuden oppiaineeseen kuuluu 3. luokalla kirjailijan esitteleminen. Tätä suullista esitelmää varten kotikoululainen valitsi lempikirjailijansa Laura Ingalls Wilderin. Laura on ”Pieni talo preerialla”-kirjojen kirjoittaja.  Kotikoululaisen esitelmä toteutettiin suullisesti niin, että siitä tehtiin video, joka toimii yhtenä näyttötehtävänä kotikoulun tutkivalle opettajalle. Esitelmästä tuli tosi kiinnostava  ja  hauska! Toivottavasti saat siitä uutta tietoa Laura Ingalls Wilderin elämästä sekä uusia ideoita oman kotikoulusi näyttötehtävien toteuttamiseen! Tästä pääset tutustumaan kotikoululaisen Pieni talo preerialla Lapbook-projektiin.

 

Toivottavasti inspiroiduit tästä jutusta. Olisi ihana jakaa ideoita kanssasi ja kuulla sinun kotikoulustasi. Millaisia näyttötehtäviä suunnittelette kotikouluunne tai miten teidän kotikoulussa on toteutettu näyttötehtävien tekeminen? Mitkä tavat olette havainneet teille sopiviksi, hyviksi ja toimiviksi? 

Vastaa