Kotikoulun ystävänpäivä SANASOKKELO ja OPPITUNTI ilmaiseksi

Voimauttava kotikoulu jakaa joka päivä ILMAISTA OPPIMATERIAALIA kiitoksena kaikille blogin lukijoille ja ystäville tämän viikon ajan. On ihana juhlia ystävänpäivää kanssasi !

Tulosta tästä alta laatimamme ystävänpäivä-aiheinen sanasokkelo ja käytä sitä kotikoulusi englannin tunneilla tai vaikka vain huvin vuoksi ystävänpäivän iloksi! Lisäksi tässä on hauska ILMAINEN OPPITUNTI englannin tunneille, jonka olemme suunnitelleet ystävänpäivää varten sinulle It’s Valentine’s Day-youtubekirjan pohjalta!

YSTÄVÄNPÄIVÄN SANASOKKELO

Kotikoululainen tykkäsi kovasti sanasokkelon parissa puuhailusta! Lue ohjeet ja tulosta alla oleva ystävänpäivän sanasokkelo itsellesi ILMAISEKSI. 

Ohjeet opettajalle:

Englanti (3.-6.lk):

  • Pyydä kotikoululaista etsimään englanninkieliset sanat sanasokkelosta.

 

Ystävänpäivän sanasokkelo

 

 

YSTÄVÄNPÄIVÄ-aiheinen oppitunti

VIDEO JA TEHTÄVIÄ

Yllä oleva ystävänpäivän sanasokkelo toimii hyvänä lämmittelijänä ennen tämän alla olevan kirjan kuuntelua ja katselemista.  It’s Valentine’s Day-kirja (n. 10 min) on suunniteltu koululaisille ja se sisältää selkeitä ja ihania ystävänpäivärunoja. Kirja etenee saman koululaisen elämää seuraten niin, että kotikoululaisen on helppo samaistua siihen. Kotikoululainen piti tästä kirjasta, koska se on rauhallisesti luettu ja sitä on helppo seurata. Suosittelen!  

TEHTÄVÄ KOTIKOULULAISELLE samalla, kun hän seuraa alla olevaa kirja-videota:

  1. Kirjoita ylös paperille kaikki kursiivilla merkityt (eli vinossa olevat sanat), jotka näet tekstissä.
  2. Kun olet kuunnellut tarinan loppuun, käännä kirjoittamasi sanat suomeksi.
  3. A. Pienemmille (3.-4. lk): Keksi jokaisen kursiivilla merkityn sanan ympärille englanninkielinen lause, joka kertoo sinusta ja ystävästäsi. B. Isommille (5.-9.lk) : Kirjoita englanniksi ystävänpäivä-aiheinen kertomus, jossa käytät niitä sanoja, jotka kirjoitit äsken ylös. Käytä apuna sanakirjaa: https://www.sanakirja.fi/

 

Käy tarkistamassa ihanat ystävänpäivä-aiheiset oppimateriaalit, jotka Voimauttava kotikoulu on jakanut ILMAISEKSI  tällä viikolla:

Ihanaa ystävänpäivä-viikkoa! Muistathan käydä hakemassa JOKA PÄIVÄ uuden ilmaisen ystävänpäivää varten laatimamme oppimateriaalin Voimauttava kotikoulu-blogista!

 

Vastaa